CAROLINES ELSKERE FILMER MED IBEN HJEJLE

Sammen har de skabt succes’en omkring den gamle marstallercoaster Caroline – Jørgen Frederiksen og Margrethe Andersen. Fra hver sin kyst styrede de ind i samme private havn, forankret i Strandhuse, og det har Svendborg og Det sydfynske Øhav fået særdeles meget ud af.

Senest har Caroline været en tur i Århus for nok engang at gå til filmen. Efter at ha’ haft hovedrollen i reklamefilmen for LinjeAquavit, der jo er næsten ligeså god som O. P. Anderson, er Caroline nu med i en kommende TV-serie på Danmarks Radios Fjernsyn, som det hed i monopolets dage.

På billedet herover styrer Jørgen og Margrethe bort fra Ærø efter herlige dage i Marstal med søsætning af BonaVista. Kursen er Århus, hvor besætningen – også kaldet Carolines Elskere – skal holde skruen i vandet under optagelserne.

Det er DR’s filmatisering af Elsebeth Egholms tv-serie, der har kaldt på Caroline. Iben Hjejle får titelrollen i serien, der er baseret på Århus-forfatteren Elsebeth Egholms krimiserie om journalisten Dicte Svendsen.

På rollelisten får Iben Hjejle følgeskab af blandt andre Lene Maria Christensen (»Frygtelig Lykkelig«, tv-serien »Leon og Lulu«) og Lærke Winther (tv-satiren Normalerwise samt tv-serien »Den, som dræber«), der spiller Dictes veninder. Mikael Birkkjær (»Sommer« og »Borgen«) spille kriminalkommisær Wagner, Dar Salim (»Borgen«) den sexede fotograf Bo og Asger Reher fra »Ørkenens Sønmner den koleriske chefredaktør Kaiser.

»Elsebeth Egholm er en af Danmarks mest succesfulde forfattere, og hendes krimier med Dicte Svendsen i hovedrollen er en af landets bedst sælgende krimiserier, og jeg glæder mig enormt til at transformere hendes bøger til en spændende tv-serie,« siger instruktør Carsten Myllerup.

Som han sagde i maskinrummet: Jeg synes nu, Carolines agterspejl er smukkere end Ibens. Sådan mere fyldigt, som kvinders skal være 😉

Skriv et svar


*