Øavisen udkommer også på tryk

Den store interesse, der er for livet på og aktiviteterne i Det sydfynske Øhav, medfører nu udgivelse af et helt nyt medie, nemlig ØAVISEN.DK. Udgivelsen sker på initiativ af Bekker Media, Skårupøre. Her fortælles der om aktiviteter i Det  sydfynske Øhav. Senere på året udkommer Øavisen også i en papirudgave.

I redaktionelle artikler fortæller jeg om livet i Det sydfynske Øhav gennem århundreder. Om alle de små og store begivenheder, der skabte det sociale liv op gennem stenalderen til vore dage. Reportager om udbydere af oplevelser og mennesker, der har noget på hjerte om livet i Øhavet.

Øavisens annoncekonsulenter sætter aktuelle rammer om udgivelserne med budskaber fra de mindste virksomheder til rederier, kommuner og færgeselskaber.
Det hele præsenteres her i øavisen.dk, så folk udenfor den sydfynske havelåge kan se, hvor rart det er at leve på den bedste side af hegnet.

Velkommen i Guds Eget Blomsterbed – som min gamle ven, entertaineren Erfred Fabricius, præsenterede Sydfyn og Øhavet i en af sine LP-plader.

Bjarne Bekker, journalist og forfatter 

Skriv et svar


*