OVER 100.000 SIDEVISNINGER OM ØHAVET

SIDEN STARTEN FØRST på året er portalerne om livet i Det sydfynske Øhav blevet de mest attraktive for netbrugere, der søger oplysninger om øhavets muligheder. Portalen www.øhavet.dk, der startedes for nogle år siden, er stille og roligt vokset til nu at være det mest benyttede opslagsværk om de otte beboede øer.
Øhavet.dk udbygges kontinuerligt med nye fakta-oplysninger om livet, der var engang, men også om hverdagen, som den leves i dag i de små samfund. Som det fremgår af nedenstående, er der siden statistikken blev etableret i februar, registreret 25.861 sidevisninger af 11.332 besøgende med 171.178 hits.

Nyhedssitet www.øavisen.dk, der startede i det små i april, og som er under fortsat udbygning, fortæller små dagligdags historier om livet i Øhavet, suppleret med relevante reportagebilleder. Øavisen, der kontinuerligt tilknyttes skribenter med kendskab og kærlighed til livet i de små samfund, har fået en forrygende god start. Som det fremgår af dagens statistik, er der siden den forsigtige start i marts og april allerede vist 73.428 sider. De er set af 2.311 besøgende. Tallet beviser, at der kigges grundigt på siderne i Øavisen – med 182.117 hits.

Skriv et svar


*