Skippers samlinger på tvangsauktion

MOGENS FROHN NIELSEN oplevede heldigvis ikke at se sit livsværk gå på tvangsauktion. En stor del af de effekter, han købte eller fik doneret af projektets mange trofaste støtter, sættes nu under hammeren og spredes formentlig for alle vinde. Medmindre et fællesindkøb af effekter kan foretages. De flere hundrede unge, der fik en ny start i livet, har opfordret til at der indsamles beløb, som kan sikre tilbagekøb af nogle af de mange ting, der tvangssælges. Læs mere om tvangsauktionen her.

Jeg har oprettet en konto til fortsat etablering af Skippers Stuer på Skarø – med endnu flere effekter end de, jeg har skaffet eller arvet af skipper. Beløb, der indsættes i Andelskassen på 5986-4002205, vil blive benyttet til køb på onlineauktionen, der løber frem til 1. oktober.  Givernes navne bringes her på siden, medmindre man ønsker at være anonym. Der foretages løbende revision af kontoen.


Billedet herover er fra endevæggen på Skippers Stue, hvor mange af de effekter, Skipper havde i sit hjem på Bispebjerg, er placeret. De ejes nu af undertegnede.

Her er Skippers selvkomponerede skrivebord med tegnepult. På reolen det nødvendige udstyr til fremstilling af Rigabalsam.
Du er velkommen til et besøg i Skippers Stuer. Kontakt blot bjarne@bekker.dk for en sejltur med rundvisning, eventuel frokost eller overnatning i Skarø Sommepension.

Med venlig hilsen
Bjarne Bekker

Skipperslivets mange piber er ophængt i sirlig orden – med oldefars pibe som synligt blikfang.

Skriv et svar


*