NY JAZZdanseKLUB I DET SYDFYNSKE ØHAV

Fødsel i Mimrelunden efter fire årtiers barsel

HVORFOR LISTER DE IND ad døren oppe bag toiletvognene? Spørgsmålet blev rejst mange gange på festpladsen, men svaret drev for vinden, thi i al diskretion fødtes der under Lovein Festivalen et nyt barn på Skarø. Nemlig Mimrelunden – Skarø og Nærmeste Omegns Jazz Danseklub.

Undfangelsen skete for 40 år siden, da halvdelen af bandet og undertegnede arbejdede sammen om journalistik, pressefotos og fornuftige pilsnere. Det var på redaktioner og øldepoter i Faaborg og Svendborg. I de forløbne fire årtier er der løbet meget øl i havet, men i foråret besluttedes det at mødes på Skarø og gentage fortidens synder. Det gevaldige gensyn fandt sted i ”Mimrelunden”, som er en helt særlig afdeling af Skarø Museum. Her lød der glade jazztoner til hen på natten. Senere på sommeren inviteres jazzyndere fra Skarø og nærmeste omegn til en weekend i de gode toners selskab. Læs mere om de seks glade musikanter fra Royal Garden Jazzband her – og ”Mimrelunden” her.

Et Svar

  1. Hej Bjarne. Tak for sidst. Jeg har med stor interesse læst om Kurt Carlsen. Spændende. Og så ros til din hjemmeside. Den er meget flot lavet med gode og brugbare links. Glæder mig til at se flere fotos fra vores ophold på Skarø. Nu tager konen og jeg til søs, men vi når desværre nok ikke til Skarø i år.

    Bedste hilsener

    Svend Frandsen

Skriv et svar

*