ROYAL MUSIK I »MIMRELUNDEN«

DE GAMLE RØDDER – altså musikkens – er ikke mindst fra New Orleans og Faaborg. Det gælder journalist og senere lektor på Danmarks Journalist Højskole, Flemming Sejersen, pressefotograf Olav B. Hansen og Carlsbergs depotbestyrer emeritus Bob Ekman. Sammen med tre andre ord- og nodekløvere indtager de Skarø med koncerter i Mimrelunden, på diværste scener samt ved Street Parades på øen.
Flemming Sejersen blev i sin tid verdenskendt i danske journalistkredse da han skrev »Magtspillet i Provinsbyen«. Den afdækkende bog om, hvordan Faaborg ikke blev styret fra rådhuset, men fra slagteriet og banken. Flemming er netop vendt hjem fra Libyen, hvor han lægger en ny kurs for uddannelse af journalister.
Men det bliver der lejlighed til at mindes når et større pressekorps anduver Skarø til LoveIn og mimrer svundne tider.

Dronning Margrethe og Prins Henrik tælles blandt orkestrets fanskare. Her nyder regentparret en aftenkoncert ved havnen i Grenå i forsommeren 2011, og herunder er der koncert ved et internationalt, oversøisk gardenparty. Har du ikke allerede sikret en billet til den kærlige festival med krammere på kajen og blomsterkranse til håret, er det ved at være tiden. Se mere på festivalens hjemmeside eller kontakt Lasse Bekker.

 

Skriv et svar


*